BEMIDDELING

Op zoek naar een horeca zaak ter overname of wilt u uw huidige zaak graag verkopen?
Door de jarenlange samenwerking met veel horeca heeft JARI een breed netwerk opgebouwd met veel kennis en ervaring.

Dit zetten we ook graag in ter ondersteuning van de koop of verkoop van uw horeca zaken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.JARI AMUSEMENT & HORECABEMIDDELING weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als een horecabedrijf verkocht moet worden, terwijl het tegelijkertijd ook op volle toeren moet blijven draaien. De handelingen die voor het verkopen moeten worden verricht zijn tijdrovend en de weg bezaaid met adders onder het gras. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het uit handen nemen van deze taak. Onze belangrijkste specialiteit is daarbij dat we ons kunnen inleven in de positie van de horeca ondernemer.
JARI weet wat belangrijk is voor de horecaondernemer die zijn bedrijf wil verkopen. Zo dienen klanten bijvoorbeeld niet op de hoogte te zijn van de verkoop en de omzetcijfers zijn al helemaal niet voor vreemde ogen bestemd. Discretie staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

In de meeste gevallen werken wij in opdracht voor de verkopende partij. Het komt ook voor dat wij de kopende partij begeleiden bij de bezichtiging en eventuele aankoop van een horeca object. In beide gevallen staat het sluiten van een compromis voorop. We proberen de kopende en de verkopende partij bij elkaar te brengen, zodanig dat achteraf beide partijen tevreden zijn.

Welke vorm onze diensten daadwerkelijk aanneemt is afhankelijk van het bedrijf. Een standaard pakket bestaat niet, omdat ieder bedrijf uniek is. Ieder bedrijf krijgt een bemiddeling op maat. Wel kan in algemene zin iets worden gezegd over wat de bemiddeling inhoudt. Afhankelijk van het specifieke bedrijf kan dit zijn; Het bemiddelen bij de aankoop c.q. verkoop van horecabedrijven, het bemiddelen bij het huren c.q. verhuren van horecabedrijven, het verzorgen van huur en/of koopcontracten, het bemiddelen bij de verkoop van onroerend goed en/of het verzorgen van de handelingen die hieruit voortvloeien.
Een legio aan bemiddelingstaken kan hieraan worden toegevoegd, maar waar het steeds om gaat is dat de klant in ieder geval moet kunnen vertrouwen op de expertise van de bemiddelaar en zich verder kan blijven concentreren op het draaiende houden van de zaak.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel of mail dan gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

----
JARI AMUSEMENT & HORECA BEMIDDELING verklaart dat deze site op zorgvuldige wijze is samengesteld. Evenwel kan op geen enkele wijze worden ingestaan voor de juistheid of volledigheid van informatie. JARI AMUSEMENT & HORECA BEMIDDELING ervaart dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen, gebaseerd op bedoelde informatie.